Musik i Øst 2020

17. – 19. september 2020

Sejergårdens Musikefterskole, Tølløse

Musik i Øst er et 2 dages internatkursus for alle, der underviser i musik i grundskolen.

Kurset er både for dig som har mange års erfaring som musiklærer, for dig som er ny musiklærer og for dig som siger “hjælp jeg har musik på skemaet”. Valgfaget er også en del af dette års kursusprogram.

Kurset er sammensat, så du kommer omkring sammenspil, skabende aktiviteter, dans og bevægelse samt sang og instrumentalspil.

Udover ideer til din egen musikundervisning vil du få udvidet dit netværk og være en del af fællessang, jam, hygge og erfaringsudveksling.

Kurset bliver afholdt på Sejergårdens musikefterskole i Tølløse. Vi bor 2 og 2 på elevernes værelser – du skal selv medbringe dyne eller sovepose. Der er plads til 60 kursister – tilmeldingsfrist d.15.6

På kurset vil der være mulighed for at købe undervisningsmaterialer fra Musiklærerforeningens forlag Dansk Sang.

Kurset er arrangeret af de sjællandske lokalforeninger, Komus, Københavns Musiklærerforening, Fredemus, Vestmus, Stormus og Baltimus.

Vi glæder os til at se dig til 2 forrygende døgn i september.

Har du spørgsmål til kurset kontaktes:
Christina Wagner crisdywa@gmail.com

TilmeldMusik i Øst 2020