De 5 Musikdage 2020

26. juli – 1. august 2020

Nørgaards Højskole, Bjerringbro

Musiklærerforeningens ugekursus er for alle, der underviser i musik, både for dig der er ny i faget, og for dig der har undervist i mange år. På kurset får du mulighed for at dygtiggøre dig på dit niveau, og du får materialer og inspiration med hjem til et helt skoleår.

Kurset er sammensat, så det dækker:

• Musikudøvelse
  • Musikalsk skaben
  • Musikforståelse

I år har vi også ekstra fokus på VALGFAGET.

I løbet af dagen følger du 4 hold. Det er muligt at vælge hold, der er målrettet til såvel indskoling, mellemtrin og udskoling. På aftenholdene er du selv i centrum og kan udfolde dig på dit eget instrument sammen med andre kursister.

Derudover er fællesskor, fællesdans, jam og erfaringsudveksling også en stor del af kurset.

På kurset vil der være mulighed for at købe undervisningsmaterialer fra Musiklærerforeningens forlag Dansk Sang.

Vi glæder os til at dig i Bjerringbro til sommer

Har du spørgsmål til kurset kontaktes:
Bjørn Ringgard br@illerhuse.dk (tlf. 2664 9409) eller Karen Johansen karen@musiklaererforeningen.dk

Projektet støttes af:

TilmeldDe 5 Musikdage

Kursusafgift:

Kr. 2800,- (medlemmer)

Kr. 3800,- (ikke-medlemmer)

Rabatten gælder medlemmer af:

• Musiklærerforeningen
  • DMpF
  • Gymnasieskolernes Musiklærerforening
  • Seminarielærernes Musiklærerforening
Ophold, kost og logi

Kr. 4025,- (alle)

Studerende

Kr. 1.670,- (inkl. kost og logi) – Begrænset antal pladser.

Dokumentation sendes med seminarielærerens påtegning til Bjørn Ringgaard på br@illerhuse.dk senest 1.april 2020.

Årets instruktører